2012. augusztus 24., péntek

Nyaralás 2012. 3. nap

Keddre felhős, esős időt igértek ezért a Siklósi fedett fürdő mellett döntöttünk, és nem is volt rossz választás. Bár én a lányokkal csak a gyerek medencében voltam, mert hiába próbáltuk, hogy úszógumival átmegyünk a mélyebb medencébe, ez az idén nem tetszett nekik. Nem szerették, hogy nem ér le a lábuk, így a nekik egyik részén bokáig, másik részén vállig érő kellemesen meleg vízben voltak végig.



Hanna és Zoé


Zoé nagyon élvezte a kicsi vizet.

Dani  is Zoé

 Hanna eleinte nem akart bemenni a medencébe és az átöltözést sem akarta, de látta, hogy Zoé mennyire jól érzi magát a medencében így  be tudtuk csalni a vízbe.



Hanna és Dani a lépcsőnél



Hanna, Dani, Anya

Nagyon király a víz!

Ebéd után, sőt már közben is, Hanna elaludt, ezt egy kicsit furcsállottam is, hogy abban a zajban, hogy tud aludni, de azt hittük, hogy ennyire elfáradt. Később derült ki az igazi oka az alvásnak, ugyanis tűzforró volt a teste amikor felébredt. Így aznap a tervezetnél hamarabb kellett haza mennünk.  A szálláson megmérve a hőmérsékletét láttuk, hogy 39,4 Fokos láza van szegénynek.  Mintha ez nem lenne elég Dani is elkezdte fájlalni a hasát, majd hányingerre panaszkodott, így Dani az apjával alud, én pedig a lányokkal egy szobában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése