2012. szeptember 3., hétfő

Első nap a suliban!

Ezt a napot is megéltük!



Iskolás lett Dani!




Természetesen mindenki azt kérdezte az elmúlt hetekben, hónapokban, hogy várja-e a sulit. A válasz igen volt.  Reméljük, hogy pár hét után is még olyan nagy kedvvel fog menni a suliba, mint ma.  Rá nem jellemző módon már negyed hétkor reggelizett és háromnegyed hétre teljesen felöltözve várta az indulást.

Felkészülten, kicsit talán túl komolyan, a padban.


Még pénteken 17 órakor meg volt az évnyitó. A nagy melegre való tekintettel tényleg nagyon rövidre fogták ( az Igazgatónő mondott egy rövid köszöntőt, majd egy első osztályos egy rövidke verset és véget is ért a közös rész).


Ott, a második padsor vége felé találod Danit.


Elsősök a padon ülve figyelik az eseményeket.


  Ezután az elsős osztályfőnökök szedték össze a diákjaikat és mentek fel a tantermükbe, ott rövidke köszöntő után lufiosztás volt és már jöhettünk is haza.

1. c osztály gyülekezik.



 Természetesen az utolsó ovis nap reggelén is csináltam fényképet a legényről amit időhiány miatt eddig nem tettem fel, de most pótlom.

Zoéval, az utolsó reggel.

Büszkén feszítve, hogy ez lesz az utolsó ovis nap.
Le kell írnom, hogy a végén már nagyon nem akart menni oviba, mert: "Unom az ovit, ahol semmi sem történik csak a  szokásos dolgok"  - Dani

Na mostantól csupa újdonságokkal fog majd találkozni, ez remélem érdekelni fogja hosszú távon is.

2 megjegyzés:

  1. Magunkból kiindulva, utálni fogja...csak ezt még Ő nem tudja...és mi sem mondjuk meg neki. :) Majd rájön magától is..:)
    Komolyra fordítva a szót, gratulálunk az első sulis naphoz!

    VálaszTörlés
  2. Köszi, de miért is utáltuk a sulit? Nem rémlik!

    VálaszTörlés