2011. november 14., hétfő

Ismét betegek a lányok ...

Igen, ismét megbetegedtek a lányok, bár ez már lassan múlt idő lesz remélhetőleg. Múlthét kedd reggelre Hanna lett nagyon orrfolyós és köhögős, szerda reggelre Zoé is csatlakozott hozzá. Mivel lázasak nem voltak és a kedvük is töretlen volt, hiába nagyon keveset aludtak és aludtunk az éjszaka csak csütörtökön vittük őket orvoshoz, hisz az első pár napban ennyi tünetre doktor nélkül is tudom a tüneti kezelést. Csütörtök reggelre viszont már nagyon csúnyán köhögtek ezért vittük őket orvoshoz. A doktornő közölte, hogy kilégzéskor "sípol" a tüdejük a hörgőszűkület miatt, és a torkuk is nagyon piros.  Egyedül az itthon alkalmazottak mellé sprayt írt föl amit egy tejfölös pohár  segítségével jól be tudnak majd szívni a lányok. Szerencsére szinte versenyeznek a gyógyszerbekapáskor és az orrszíváskor is, így csak nagyon ritkán adódik kis huzavona ezen a területen. Ezt talán az "orrszívós" képek is jól mutatják:
Hana
Zoé 
Szerencsére a spray megtette hatását és a mai vizsgálaton azt mondta a doktornő, hogy Hanna már nem "sípol", Zoé még egy kicsit, de már jobb mint csütörtökön volt. 
A lányok betegsége miatt Danit itthon tartjuk, hogy a lányok rendesen meggyógyuljanak. Remélem ez hamarosan be is következik.

1 megjegyzés: