2012. február 22., szerda

Helyzet jelentés

Tegnap még háromból kettő volt, mára háromból három lett az arány. Most sajnos nem valami ügyességi játék arányáról van szó, hanem beteg gyerekek számáról. Sajnos ma reggelre Zoé is beteg lett így Hanna és  Dani és után ő is kidőlt. 

Hanna már harmadik hete betegeskedik, múlthét péntek óta kap antibiotikumot, mert egy hét láztalanság után múlthét szerdától megint lázas volt és alig aludt éjszaka. Éjszakánként vagy a hasfájástól, vagy a láztól nem tudott aludni szegénykém. 
 
Dani szombaton dőlt ki. Hányós - hasmenős vírust szedett össze, de sajnos mellette a torka is be van gyulladva és nagyon csúnyán köhög is. Ma délelőtt még mindig lázas volt, így hétfő után ma is elvittem az orvoshoz. Még két napot kapott a láz aztán ha nem múlik akkor ő is kapja az antibiotikumot. 

Zoé pedig tegnap kezdett köhögni, aztán éjszaka hőemelkedése volt, délbe pedig már lázas volt és folyik az orra, így őt is megmutattam ma a doktornőnek. Neki is nagyon piros a torka, de szerencsére tiszta a tüdeje. Természetesen antibiotikum csak 4-5 lázas nap után jár neki is. 

Remélem mindenki hamar meg fog gyógyulni és őszig, télig már senki nem lesz beteg!!!

2 megjegyzés:

  1. Szép kis helyzet.
    Jobbulást mind a három lurkónak.
    Szülőknek meg kitartást.:))

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Ma délutánra én is kidőltem, bár még lázam nincs, de a torkom és a gyomrom is fáj. :-(
    Kaszi is szedett már valamit a torok és mellkasi fájdalmára...

    VálaszTörlés