2011. január 16., vasárnap

Néhány kép és történetük.

Most néhány régebbi és friss képet teszek közzé és hozzá a kis történetüket, már korábban is terveztem ezt, de most kaptam egy határozott kérést, nem is kérést,  inkább felszólítást, hogy tegyem meg végre. :-)

Na lássuk az első képet!

Tavaly novemberében készült a kép. Kaszi rendszeresen azt játszotta a  lányokkal, hogy a cumit kivette a szájukból a szájával és a lányok szájjal, vagy kézzel visszaszerezték azt. A képen éppen Hanna szerzi vissza a cumiját.

A következő képen Dani látható december elején. Az óvodából 5-6 gyereket elvittek egy közeli iskolába az óvodások Mikulás kupájára. Sport vetélkedő ez, ahol volt futás, váltó versenyek és helyből ugrás is,  amit Dani meg is nyert! A versenyen összesítve az 5. helyezettet érték el, de így is kaptak kupát, melyet Dani örömmel mutatott meg nekünk. 

Dani a kupával

és az oklevél
A következő képek a mai napon készültek. A jó idő minket is kicsábított egy kis sétára. A kellemest a hasznossal is összekötöttük így a séta előtt még egy - két dolgot elintéztünk.  Például az elromlott gofrisütőmet visszavittük, így megint nincs gofrisütőm :-( , és  vettünk nappali szoba ajtajára ajtórácsot, hogy a csajokat a szobában tartsuk. Miután haza jöttünk Kaszi fel is szerelte és rájöttünk, hogy nem jól záródik, így már meg is beszéltem Mónival, hogy kedden visszavisszük és nézünk másikat. Nincs szerencsénk a mostanában vásárolt dolgokkal. :-((((
Természetesen a séta közben megéheztünk (ebéd kimaradt itthon, hogy jó időben tudjunk indulni), így betértünk egy kajáldába és megtöltöttük éhező pocijainkat. A gyerekek élvezték a szokatlan  helyzetet és ülő alkalmatosságukat, na és persze azt, hogy mindent látnak.

Először ülünk ilyenben, de élvezzük!


Pá-pá apa!

Természetesen Ők is kaptak ennivalót.

Dunaparton

Dani és a Királylány (igen ez van a szobor lábához írva)
Hát ennyi a kimaradt és a frissen készült képekről. 

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm!!
    Örülök hogy végre,hosszas unszolásomra felkerültek a képek.....
    Nagyon édik a csajok és persze Dani is..:):)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a képek, tényleg kár lett volna kihagyni őket innen.
    Daninak utólag is gratula a kupához!!
    Csak ismételni tudom, Kaszit, nagyon édi mindenki a képeken!

    Remélem azért hamar találsz új gofrisütőt. :)

    VálaszTörlés