2011. május 28., szombat

Ma a TACUBA étteremben jártunk




A nyaralásunk kifizetése után még maradt üdülési csekkünk, ami hamarosan lejár, így úgy döntöttünk, hogy étterembe megyünk és ott azzal fizetünk. Sajnos Budapesten csak 19 étteremben lehet vele fizetni, így az igényeinket és a kínálatokat figyelembe véve a TACUBA étterem mellett döntöttünk. 
Egy óra után értünk oda egy kicsivel. A lányok itthon ebédeltek, de persze tudtuk, hogy majd fognak falatokat kapni a mi ebédünkből is. Már itthon kinéztük az étlapról, hogy az eper szezonra való tekintettel van eperkrémleves, azt mindenképpen enni akartam, így ezt is rendeltem és Dani is ezt kérte. Nagyon finom volt, nem édesítették túl és jó krémes volt, azonban az epermagok is benne voltak, így Dani nem ette meg, azonban a lányok csak úgy ették, így kárba nem veszett a leves. Kaszi vadragú levest evett, az is nagyon jó volt. 
Másodiknak Dani pulyka-burgert kért sült krumplival, Kaszi Texas steak-et kért csilis babbal és fóliás burgonyával, én pedig Qesedilla-t ettem. Mindegyik finom volt, de semmi extra. Miközben várakoztunk ittunk egy - egy koktélt, a sofőr természetesen alkoholmentes Sex on the beach-et, 


én pedig egy Orgazmust. Hmmm nagyon finom volt! :)


Ami még nagyon fincsi volt, az a süteményem volt, persze a többieknek biztos nem ízlett volna hisz gyümölcsös és fahéjas is volt. Amerikai almáspitét kértem és egyáltalán nem bántam meg, meleg volt a süti rengeteg almával és fahéjas vanília sodóval volt körbe öntve, ami remekül illet a pitéhez.
Dani csoki szuflét kért vanília fagyival, ez szintén finom volt (Kaszi kóstolta) és olvadós a közepe ahogy kell. Kaszi pedig Alaska rollt evett, ez 3 féle fagyival töltött piskóta tekercs volt erdei gyümölcsökkel és tejszínhabbal.
Az biztos, hogy mindenki nagyon - nagyon jól lakott és vacsizni sem vacsiztunk. 
Két hátránya volt a helynek, egyik hogy itt sem volt pelenkázó helyiség, a másik pedig, hogy mire mindent megkaptunk és elfogyasztottuk fél négy lett, tehát két és fél órát voltunk ott, nagyon lassan kaptuk meg a főételt (pedig a levessel együtt leadtuk a rendelést) és a sütiket is.  Ezt a hosszú időt a lányok nem viselték valami jól egy helyben ülve, amit természetesen meg is értek. 



Hogy mennénk e még egyszer ide, igen, de csak is a desszertért, de azért akár már a jövő héten! A főétel jó volt, meg bőséges is, de semmi kimagasló.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése