2011. május 7., szombat

Húsvét (2011)

 Húsvétkor most is Debrecenben voltunk, mint szinte mindig Dani születése óta.
Már pénteken délután leutaztunk, hogy minél több időt tölthessünk lent. Szombaton ebéd után elmentünk a lányokkal csavarogni egy kicsit, megvettük az új asztalra szerelhető etető széket, hogy több székkel felborulós baleset ne legyen, utána több órát sétáltunk a belvárosban. Csak élveztük a jó időt és nézelődtünk, felfedeztük az új Hal közt! Nagyon szép lett, kicsit eldugva a Piac utcától egy két percre egy szép szökőkutas tért sikerült létrehoznia a városvezetésnek.  Biztos nem most voltunk ott utoljára, ugyanis több kávézó is van ott.


Vasárnap 10 órára mentünk Dédi mamához és Szándokánékhoz a szokásos húsvét vasárnapi reggelire. Mama addigra haza ért a templomból a meg szentelt ételekkel és borral. Finom sonkát, kolbászt, kalácsot, sárgatúrót és tojást ettünk.
Kora délután meglátogattuk Nyíracsádon a Czirják családot. Ott készült ez a két kép:
Finomságok természetesen itt is voltak.
Juditéktól kapott hajcsatokkal.

Hétfőn délelőtt természetesen a locsolókat vártuk szépen felöltözve. Mára már sokan nem járnak locsolkodni, így nyugisabb volt a délelőtt, mint 3-4 éve. Természetesen Danit is elvitte Kaszi locsolkodni.


Hanna: Na most mi van?
Jár a baba, jár!
Dani locsolkodás után újra mamánál, az új nyuszi labdával.
Hát igen ha többen is fényképeznek egyszerre.
Hétfő délután indultuk haza (Dani mamánál marad) és útközben készítettem ezt a két képet. A háttérben a sötét esőfelhővel a repce tábla sárgája nagyon jól mutatott. Szerencsére mi éppen kikerültük az esőt, de baleset miatt így is bő 3 órás lett az út.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése