2010. október 23., szombat

Húsos táskákat csinált a család

Még a múlthét vasárnap készítettük a húsos illetve paradicsomos-kolbászos táskákat, de a gyerekek ápolása mellett nem volt időm leírni. 
Kaszi elkészítette a édes chilis kolbászos paradicsom mártást, került bele még maradék kukorica is. Ennek a receptjét nem tudom mert az mindig a Kaszi kedve és ötlete szerint készül, persze vannak benne állandó elemek is, de ez az ő titka. Pár kép következzék a folyamatról:

A kezdet.

Az édes chili hozzáadása után

És a végeredmény
A táskák másik fele gyros ízesítésű csirke mell hozzá még ömlesztett sajt és mozzarella sajt.
A leveles tésztát kinyújtottam, majd Dani hathatós segítségével kiszaggattuk és megtöltöttük a korongokat.


Dani a nagyon sokat segített :-)
Sütőlapra téve tojással megkentük és a paradicsomosat szárított bazsalikommal megszórtuk a könnyebb, hogy biztosan tudjuk melyik milyen töltelékes.



 És íme a végeredmény:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése