Még a múlthét vasárnap készítettük a húsos illetve paradicsomos-kolbászos táskákat, de a gyerekek ápolása mellett nem volt időm leírni.
Kaszi elkészítette a édes chilis kolbászos paradicsom mártást, került bele még maradék kukorica is. Ennek a receptjét nem tudom mert az mindig a Kaszi kedve és ötlete szerint készül, persze vannak benne állandó elemek is, de ez az ő titka. Pár kép következzék a folyamatról:
A kezdet. |
Az édes chili hozzáadása után |
És a végeredmény |
A táskák másik fele gyros ízesítésű csirke mell hozzá még ömlesztett sajt és mozzarella sajt.
A leveles tésztát kinyújtottam, majd Dani hathatós segítségével kiszaggattuk és megtöltöttük a korongokat.
Dani a nagyon sokat segített :-) |
Sütőlapra téve tojással megkentük és a paradicsomosat szárított bazsalikommal megszórtuk a könnyebb, hogy biztosan tudjuk melyik milyen töltelékes.
És íme a végeredmény:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése