2011. március 16., szerda

A mi hosszú hétvégénk

Miért is történt volna minden úgy ahogyan elterveztük? 
Romantikus vacsi, mozi és kényelmes, gyerekek nélküli vásárlás? Az esküvőnk sem volt nagy felhajtás, de hogy még az egyéves évfordulónkat sem sikerül megünnepelnünk az egy kicsit fáj! Ez már minden évben így lesz? 
Csütörtökön szépen összepakoltam a hosszú hétvégére, mert Debrecenbe készültünk anyuékhoz meglepibe. 
Pénteken mire lepakoltunk lányok megreggeliztek, a még csak az indulás napján összekészíthető dolgok is táskába kerültek és végre elindultunk negyed 11 volt. Szerencsére jó idő volt így bő két óra alatt  oda is értünk. A lányok  majdnem végigaludták az utat, Dani pedig szokásához híven DVD-t nézett. Mivel meglepetés volt az érkezésünk így anyu elment a gyógyfürdőbe a kezelésére, Ági volt otthon apuval. Délután kiságy állítással és beszélgetéssel telt. Estére Hannának hőemelkedése lett és levert is volt. Mivel más tünete nem volt így azt gondoltam végre kibújik az első foga. Mint utólag kiderült sajnos nem a foga miatt volt hőemelkedése. Hajnali ötkor felsírt, bementem hozzá és éreztem, hogy lázas. Lázmérés, lázcsillapítás és utána nagy nehezen aludtunk még egy keveset. Reggelre aztán Zoénak is hőemelkedése volt, így megbeszéltük, hogy irány az ügyelet. Persze oda sem volt könnyű eljutni, a futóverseny miatt. Négy óra várakozás után sorra is kerülünk és végre megtudtuk, hogy azért bágyadtak és lázasak a lányok, mert vírusos torokgyulladásuk van. Persze most nem vittem semmi gyógyszert és lázcsillapítót magunkkal így a patikát is meg kellett látogatnunk. 
Délután eldöntöttük, hogy a beteg gyerekeket nem hagyjuk, hagyhatjuk anyura és mivel nem tudunk sehova sem eljutni, így Dani kivételével, mindenkinek az a legjobb ha haza megyünk. 
Vasárnap reggel pakoltunk és indultunk vissza. Kora délután haza is értünk, a lányok most kevésbé bírták az utat, kb. egy - másfél órát aludtak az útból. 
Délután még mindketten lázasak voltak, majd hétfőn már csak  Zoénak volt hőemelkedése, így azt gondoltuk, hogy legalább kedden eljuthatunk valahová ebben a szép napsütéses időben. Azonban a kezdődő orrfolyás miatt ebből sem lett semmi. 
Ma elvittük őket a körzeti doktornénihez is, még piros a torkuk, de gyógyszer továbbra sem kell nekik, csak az orrspray, köhögés csillapító és C vitamin. 
Remélem hamarosan gyógyult lesz mindenki és a jó idő sem várat sokat magára, mert persze mondják, hogy most megint lehűlés jön, vége a meleg tavasznak, legalábbis egy időre.

Jaj, majdnem elfelejtettem a jó hírt!
Csütörtökön voltunk Vikinél  a szokásos heti masszírozáson és kiderült, hogy egyelőre nem kell többet menni hozzá! Ha nem látok valami aggasztót akkor legközelebb akkor találkozunk ha stabilan járnak a lányok, ha szépen járnak akkor nem is kell többet járnunk, azonban ha lesz mit korrigálni rajtuk akkor megint járni kell hozzá. Egész csütörtökön madarat lehetett volna velem fogatni, olyan jó kedvem volt ettől a hírtől! 

Tegnap délután meglátogatott minket Olivér és sikerült pár jó képet készítenie az Ő profi gépével, meg is osztom veletek ezeket. 
Hanna

Dani és Hanna

Zoé és Hanna



Zoé


Zoé és Dani








A képeken azért látszik, hogy a csajok nincsenek a toppon, valamint, hogy egy - egy  hajvágás már nagyon rájuk férne.

2 megjegyzés:

  1. Tényleg nagy kár, hogy betegek lettek a lányok és ilyen hamar haza mentettek. :(
    Reméljük legközelebb minden rendben lesz és a jövőévi évforduló is megünneplésre kerülhet!!

    VálaszTörlés
  2. Ja a fotók.
    Nagyon jók lettek!!

    VálaszTörlés