2011. március 3., csütörtök

Az elmúlt napokról 2.

Jó rég írtam, már megint! Pedig történt egy - két dolog!
Múlthét pénteken délután szülinapi partira volt hivatalos Dani, a keresztúri Játszóházba. Mivel a terepet jól ismerjük ezért úgy döntöttünk, hogy a lányokat is visszük magunkkal. Tetszett is nekik a piciknek kialakított játszórész, a sok ismeretlen játék, így gyorsan eltelt az ott töltött idő.
Íme pár kép:
Hanna

Izgő- mozgó Zoé


Hanna "fogságban"


Dani is alaposan lefárasztotta magát a csoporttársaival.

Szombaton Kaszi kolléganője vállalta, hogy vigyáz a gyerekekre míg mi kimozdulunk és elintézzük a dolgainkat. Réka már járt nálunk és ismerkedett Danival és a lányokkal. Déltől vigyázott rájuk, így mi a gyerekek nélkül mobilabban megejtettük a heti bevásárlást, Ázsia Centerben mosószert és fehérneműt vettünk, majd kiugrottunk Fótra, megvettük a kinézett gyerekülést  és végül a IKEA-ba is beugrottunk. Hét óra körül értünk haza és mindenkit egyben találtunk. :-) A baby sitter sem borult ki (talán jönn máskor is !) és a gyerekek is egyben voltak! Elmondása szerint csak a tisztába tevéskor izzadt meg, mert Zoé végig sírt, és nem csak akkor sírt amikor Őt tette tisztába Réka, hanem akkor is amikor a Hannát. Ki érti a gyerekek lelkivilágát?!
Hát így tényleg sokkal gyorsabb volt és könnyebb is a bevásárló túra.  Jó lenne legalább havonta egy szabad nap! Akkor talán nem csak egy gyors kávét engedhetnénk meg magunknak kényeztetésnek, kikapcsolódásnak, hanem talán egy mozit is vagy céltalan sétát valahol. Na de ne álmodozzak!

Vasárnap próbáltam lefényképezni Zozi fogát de a sok mozgolódás miatt csak ilyennek sikerültek:
A fogamat akarod, inkább itt a baba ezt fényképezd anya!

A nyelve mellett alul az a fehér folt a foga.
Remélhetőleg a napokban tudok jobb képet is készíteni a fogáról, mert annyira édes az egy szem kis fogával.

Hétköznap semmi extra nem történik, apa dolgozni és kezelésre jár, hozza Danit az oviból.
Mi itthon tesszük a dolgunkat, szerdán visszük Danit a fejlesztő pedagógushoz, csütörtökön a lányoknak van gyógytorna, pénteken pedig vár minket a baba-mama klub és már itt is a hétvége.
Hát mostanában így telnek a napjaink. Már nagyon várjuk a jobb időt, hogy lehessen játszóterezni és kevesebb készülődéssel elindulni itthonról. 
Épp tegnap jutott eszembe, hogy tavaly március közepén amikor Anti elkezdte festeni a lakást milyen meleg volt, ... ... .... de jó is volt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése