2011. október 17., hétfő

Az elmúlt pár nap képtermései

Ismét összegyűlt egy csokorra való a közkincsé tenni való képekből (legalábbis távoli családunknak biztos az), hát nem is tartom meg magunknak!

Azt hiszem, hogy a múlthét közepén, vagy azt megelőző hétvégén történt, hogy Dani egy zeneszámra elkezdett táncolni aztán a csajok is csatlakoztak hozzá. Kaszi készítette a képeket sajnos én lemaradtam róla.

Harc Dani kegyeiért

Közösen is megy ez!

Végkifulladásig!
A következő képen a gyerekek szombaton Tom és Jerryt néztek, úgy látom mindenkit maximálisan lekötött, bár a fényképezés erejéig apára figyeltek.


A képet jobban megnézve, látszik, hogy Dani a szemét nem veszi le a tv-ről, hiába na mégiscsak a mese fontosabb, mint egy fénykép. :-)

A csajok nagyon fáradtak voltak már egyik este és az ágyon kényelembe helyezték magukat, biztos rájöttek, hogy az ágy mennyivel puhább, mint a szőnyeg.


Múlthét pénteken ismét voltunk baba-mama klubban ahol az egyik anyuka készített fényképeket ezek közül kettőn látszanak jól a lányok:


"Jól állítsuk el, hogy Tündi néninek legyen mit vissza állítania a tornára!"  Biztos ezt gondolják minden egyes alkalommal amikor nekiállnak a hifi berendezést nyomkodni, tekergetni, vagy azt, hogy végre hozzá nyúlhatunk egy "tiltott" tárgyhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése