2010. szeptember 21., kedd

Baba-Mama klub és a hétvége

Pénteken délelőtt nagyon esett az eső, így elgondolkodtam, hogy elmenjünk-e egyáltalán a Baba - Mama klubba. Mivel jön az ősz és a tél, így ha valahova elakarok jutni akkor nem várhatok a jó időre, tehát összeszedtem a kis csapatot és fél 10-re oda is értünk. Rajtunk kívül még 6 vagy 7 anyuka jött el a gyerekével, 3 hónapos csöppség volt a legkisebb és olyan másfél éves a legnagyobb. A gyerekeknek voltak játékok, már amelyik már csúszott - mászott, míg a pindurik csak a plédeken feküdtek, aludtak. Téma a környezet- és bőrkímélő mosás volt, mosódió és fehérítő szerek valamint öblítő helyett az illó olajok. Tetszett a könnyed beszélgetést a többiekkel, így elhatároztam hogy ahányszor csak tudok elmegyek a csajokkal.
Szombaton délelőtt Kaszi Vikiéknek segített a költözésnél, a 3 gyerkőccel egyedül voltam. Főzés etetés és játszás volt a program. Miután végzett Kaszi elment anyuékért Irénke nénjééhez. Anyuék a hétvégére ugrottak fel pestre egy kicsit a nővéréhez és hozzánk. 
Vasárnap kihasználva a nagyi ittlétét mi leléptünk Kaszival kicsit vásárolgatni és kettesbe lenni. Reggel még gyorsan odaraktuk az ebédet (ez külön fogom részletezni) és utána elmentünk. Késő délután értünk vissza így kevéssel később mehettek is a vonathoz. Dani nagyon élvezte hogy itt voltak a nagyiék. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése