2010. november 11., csütörtök

Az elmúlt napokról

Most megint van egy kis időm írni, így gyorsan megírom az elmúlt hét eseményeit.



Szombaton (nov. 6-án)  Danit anyu visszahozta Debrecenből, és mivel még arra a napra jó időt mondtak, de már vasárnapra esőt, így ebéd után kimentünk a Margit szigetre. Dani hozta a Debrecenből felhozott rollerjét azzal száguldozott körülöttünk, mi pedig lassan andalogva sétáltunk. A csajok a babakocsiban hol elaludtak, hol felkeltek. A mini állatkertnél megetettem a lányokat, addig Kaszi és Dani körbementek a kerítésnél és sorban megnézték a kacsákat, vietnami gatyás tyúkokat, őzikéket és a gólyákat. Mire a szigetet körbe sétáltuk és vissza értünk a kocsihoz már besötétedett. 




Sajnos a telefonommal készített képek nem lettek valami jók de azért a lényeg látszik :-)

Vasárnap a főzés és pihenés jegyében telt. Hétfőn kezdődött az ovi és a munka a fiuknak.  Bár ez a Daninak a héten nagyon nehezére esik, minden reggel kiveri a patáliát, hogy márpedig ő most már soha többet nem megy oviba. Remélem hamar véget ér ez a korszak!!!
Tegnap volt itt a védőnő és megbeszéltük, hogy most már napi kétszer kaphatnak "főzeléket" a lányok és mindig legyen a zöldségesben egy tk. olaj (fejenként), illetve napi egyszer kapjanak bele húst is.  Főzelék alatt a megfőtt és pürésített zöldségeket és gyümölcsöket érti a védőnő. Természetesen a gyümiket nem szokásom megfőzni.
Ezenkívül velünk lányokkal, itthon semmi különös nem történt egészen tegnap estig. Ekkor vettük észre Kaszival, hogy Zoé szeme megint csipásodik, azaz megint kötőhártya gyulladása van. "Szerencsére" még volt a kétheti szemcseppből így azonnal el tudtuk kezdeni a gyógyítását. Ma délelőtt negyedóránként kellett törölgetnem a szemét, de a második csepp után mintha jobb lenne a dolog.
Holnap lesz a Dani játszóházas szülinapi bulija. Remélem minden rendben lesz és  mindenki jól fogja magát érezni. 
Következzék pár kép tegnapról:

Hanna baba

Zoé

Hanna mint kutyus

"Anya ha fényképezel azért sem mosolygunk"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése